ETUSIVU

Finema yritysinfo

Finema on perustettu v. 1990, josta alkaen olemme myös toimineet Jaeger emalin maahantuojana. Suoritamme kylpyammeiden pinnoitusta, liukuesteiden asennusta sekä paikkaamme kolhut ja vauriot kylpyhuonekalusteissa ja kodinkoneissa. Myymme myös käteviä paikkaustarvikkeita. Ammehuoltoa jo yli 20 vuotta!

Suurin osa pinnoituksista on tehty yksityistalouksiin, mutta myös hotelleihin, mm. Kalastajatorppa, Torni, Helka, Haaga, SAS Royal, Marski ja Imatran valtionhotelli.

Myös lukuisat yritykset ja yhteisöt käyttävät palvelujamme esim. Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, VVO, Sato, Helsingin Energia, Helsingin ja Vantaan Seurakunta-yhtymät, Pohjola, Kiinteistö-Varma, Verdandi, Tapiola, Silja Line,  ym.ym. 

Finema antaa pinnoittamilleen ammeille 1 vuoden takuun. Jaeger emalia voi ostaa myös kätevässä "Tee-se-itse" pakkauksessa, jos haluaa suorittaa työn itse. Toimitus postitse tai voit myös noutaa (tarkista aukioloajat puhelimitse).Katso ajo-ohjeet kartasta.

Tuomme maahan saksalaista HOSCH teollisuusliimaa, joka mullistaa käsitykset liimaamisesta! "Hitsausrakeiden" kanssa liima reagoi sekunneissa, voit lisätä puuttuvaa materiaalia, paikata reikiä, vahvistaa rakenteita ym.ym. heti valmis työstettäväksi.

Nyt myymme myös uutuustuotetta saunaan.
Lempeät Löylyt saunatuuletin, joka säästää energiaa, jakaa lämmön tasaisemmin koko saunaan ja antaa pehmeämmät löylyt jokaiselle saunojalle!
Nyt kolme uutta mallia!

www.kylpyamme.net

www.finema.com

www.superliima.fi

© 2008 Finema.